't is weer voorbij die mooie zomer...

is een prachtig liedje! Maar wij zouden willen dat er ook een tweede couplet was: 't gaat weer beginnen die mooie nazomer...

Blij en tevreden kijken wij terug op een schoolvakantie met superleuke gasten, activiteiten en prachtig weer! Wij willen iedereen heel hartelijk bedanken voor hun bezoek aan Colline de Rabais! Maar de schoolvakantie is dan wel voorbij: het jaar nog niet! Ook in de herfst en de winter zijn er heel veel redenen te bedenken om een bezoek te brengen aan onze prachtige camping en omgeving! En om dat extra aantrekkelijk te maken hebben we prachtige naseizoensaanbiedngen!

Kijk rustig rond op de site en tot ziens hopen wij!

 

Een gezellige camping in de Belgische Ardennen!

Wij zijn supertrots op onze camping: Een vrolijke, ontspannen en vriendelijke camping waar in iedereen lekker zichzelf kan zijn en lekker kan genieten!

Dit is wat u kunt verwachten op onze camping:

Een prachtig, bijna tien hectare groot kampeerterrein met veel faciliteiten en iets meer dan 250 kampeerplaatsen van ruim 120m2 groot. De verhuur van stacaravans, bungalows, tenten en kampeerbungalows

Een uitgebreid animatie en buitensport programma in de schoolvakanties. WIj zijn geen discocamping, maar door onze kampvuurplek kan ook de oudere jeugd zich elke avond supergoed vermaken. Misschien is dat wel de reden waarom we zoveel  pubers hebben?

Een zwembad, een speeltuin en diverse sport- en spelmogelijkheden en natuurlijk onze kinderboerderij!

Aan de inwendige mens wordt ook gedacht: Op onze camping vindt u een restaurant, een frituur en een winkel

Een prachtige omgeving waarin heel veel te zien, te doen en te genieten is.

Een unieke prijsstructuur met altijd mooie aanbiedingen! Wist u dat u bij ons niet betaalt voor bijzettentjes en dat wij ook geen reserveringskosten rekenen?

Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor uw familiereunie, uw verenging,  uw klas enz? Wij hebben leuke en voordelige arrangementen voor groepen!